Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zagłosuj na najlepszy skin!

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lwYfEKT.jpgHirezStew poinformował, że my, gracze możemy zadecydować który z zaproponowanych skinów ma ukazać się w pierwszej kolejności. Wygląd poszczególnych skinów możesz zobaczyć pod adresem:

, a zagłosować na na Twoim zdaniem najlepszy tutaj:

http://fs12.formsite.com/HiRez/form56/index.html
Moim zdaniem najfajniejszy jest skin do Apolla, sekretny agent choć nie przepadam za tyb Bogiem. A jaki jest Twój typ? Podziel się nim z nami w komentarzu poniżej!
Pozdrawiam!
źródło:smitebuild.pl
Jak dla mnie to zdecydowanie Posejdon lecz apollo też zajebiście się prezentuje :)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Wydaje mi się, że to nie są wszystkie screeny, gdyż na stronie możemy głosować na więcej niz jest przedstawionych.

Podoba mi się Atena, Apollo i Poseidon, jednak wygra chyba Poseidon :D

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Azael ma wtyki w hirezie i mówi, że świąteczny skin będzie do fenrira. Ciekawe, jak będzie wyglądał

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Azael ma wtyki w hirezie i mówi, że świąteczny skin będzie do fenrira. Ciekawe, jak będzie wyglądał

USUN TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fenrir mi się podoba :3

Opublikowano

Świąteczny nowy skin to "Xmas Fenrir", potwierdzone info.

Co do ankiety głosowałem na Athene (jednak bardziej mi się podoba skin do Poseidona xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...